Om Intruktører
 Rødding Gymnastikforening er en forholdsvis stor forening med mange forskellige tilbud på mange hold.

 

Derfor er der også  altid brug for mange instruktører og hjælpeinstruktører - typisk omkring 45 - 50 gennem en vintersæson. I gymnastikforeningen bestræber vi os på at bakke vores instruktører op, så meget vi kan, så de enkelte instruktører og hjælpere føler sig godt  ”klædt på” til at påtage sig netop den opgave, de nu har fået.

 

KAN ALLE BLIVE INSTRUKTØRER?

I princippet ja, hvis man har lyst og interesse for sagen. Der er forskellige indgangsvinkler til at blive instruktør afhængig af ens alder og baggrund.

 
Er man voksen uden gymnastikbaggrund (måske forældre) eller måske med en baggrund som gymnast/instruktør for år tilbage, kan man gennemføre et såkaldt basiskursus, og så derefter vælge forskellige emnekurser i forhold til hvilke typer hold, man evt. vil arbejde med.


Er man ung, kan gymnastikforeningen hjælpe til, at man følger den slagne vej til at blive en dygtig og engageret gymnastikinstruktør, (samtidig med at man er instruktør):

·  man kan blive hjælpeinstruktør, når man er startet i 7. klasse

· hjælpeinstruktørkursus 1 + 

· derefter kursus 1 + 2

· + div. spotkursus

· for evt. senere at tage et ophold på en gymnastikhøjskole.

                 

HVAD KOSTER DET AT TAGE PÅ KURSUS?

Ingenting for kursisten. Rødding Gymnastikforening betaler alle relevante kurser. Dog ved afbud efter tilmelding og betaling, betaler kursisten selv.

 

HVAD FÅR MAN FOR AT VÆRE INSTRUKTØR?

 Hvis man tænker i kr. og ører er svaret klart: ingenting. Alle Rødding Gymnastikforenings instruktører er frivillige og ulønnede -  det er lysten, der driver værket. De fleste instruktører oplever til gengæld glæde ved at se tingene lykkes omkring sig, samtidig med at man får et positivt samvær med sine gymnaster. Der er dog tradition for, at man modtager et eller andet for sin indsats fra foreningen ved vintersæsonens slutning.

 

HVORDAN KOMMER MAN I GANG?

Man er altid meget velkommen til at ringe til en fra bestyrelsen for at få svar på hvad som helst. Er man interesseret i at komme i gang som instruktør, hjælper gymnastikforeningen hellere end gerne på vej.

 

Rødding Gymnastikforening | Søndergyden 15, 6630 Rødding | Tlf.: 7484 5888 Mobil: +45 6175 8821 | rgymbestyr@gmail.com